Рівненське підприємство зобов’язали сплатити працівникам та звільненим заборгованість по зарплаті у сумі майже 350 тисяч гривень

23.08.2018 08:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Майже 342 тис. грн заборгованості із зарплати погасили у дослідному господарстві «Городецьке» на виконання припису Управління Держпраці.

До Управління Держпраці у Рівненській області надійшло звернення громадян стосовно можливих порушень трудового законодавства посадовими особами ДП «Дослідне господарство «Городецьке».

Фахівці Управління здійснили інспекційне відвідування і встановили, що станом на 01.06.208 року на підприємстві допущено заборгованість із зарплати терміном понад два місяці у сумі 561 тис. грн. для 48 осіб. Також не проведено повний розрахунок із 16 звільненими працівниками на суму 19,7 тис. грн. Керівництво підприємства отримало припис про усунення порушень.

У серпні від господарства «Городецьке» до Управління Держпраці надійшов лист з інформацією про стан погашення заборгованості. Так, станом на 07.08.2018 року на підприємстві погашено майже 342 тис. грн заборгованої плати.

Контроль Управління Держпраці за повною ліквідацією заборгованості триває.

За матеріалами Управління Держпраці у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews