У Рівному 12-річний Владислав та 30-річний Михайло потребують допомоги (Фото, відео)

23.08.2018 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному двоє чоловік потребують термінової допомоги. 

На Здолбунівщині впав у багаття чоловік, отримав глибокі опіки 40% тіла. Зараз 30-річний Михайло Ткачук знаходиться в Рівненській обласній клінічній лікарні, вже переніс одну операцію. Попереду, як повідомляє лікар, ще близько десяти хірургічних втручань різного ступеня важкості.

Ще один пацієнт рівненського медичного закладу 12-річний Владислав Тимофієв теж отримав серйозні опіки тіла. Розповідає, що на ньому загорілася сорочка, коли розпалював багаття. Хлопець уже переніс одну операцію. Зараз його стан є стабільним. Поділився, що найбільше любить футбол і уже чекає, коли знову зможе пограти в улюблену гру із друзями.

Родичі потерпілих просять допомоги у небайдужих до чужого горя людей. Зі слів лікаря стало відомо, що вартість лікування Михайла Ткачука сягатиме десятки тисяч гривень.

Реквізити мами Михайла 5168742606246282 Ткачук Катерина. Дізнатися про стан здоров’я чоловіка або запропонувати допомогу можна зв’язавшись із сестрою Михайла – Машуля Бережнюк.

Маленькому ж футболісту фінансову підтримку надає благодійний фонд «Скарбниця Надії». Проте, родина теж звертається за допомогою, адже лікування вимагає щоденних фінансових витрат. Перерахувати кошти можна на рахунок БФ «Скарбниця Надії» – Мар`яна Рева, картка 5169 3305 1506 8762. 

За матеріалами https://ritm.tv 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews