На Рівненщині запрацювали ще дві поліцейські станції (Фото)

23.08.2018 20:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У Рівному та Березнівському районі сьогодні, 23 серпня, урочисто відкрили поліцейські станції, які посилять превентивну функцію у забезпеченні правопорядку на територіях обслуговування і покращать якість надання поліцейських послуг.

У приміщенні залізничного вокзалу обласного центру відтепер діятиме поліцейська станція. Цей район, який вважається одним із криміногенних, цілодобово патрулюватимуть поліцейські Рівненського відділу поліції, а також нестимуть службу дільничні офіцери.

Керівник поліції Рівного Василь Зелінський подякував усім, хто сприяв в облаштуванні поліцейської станції та запевнив, що поліцейські докладатимуть максимум зусиль, аби рівняни та гості міста могли у будь-яку хвилину звернутися і отримати допомогу від правоохоронців.

Однак іще важливішою подією стало для жителів Березнівського району відкриття поліцейської станції у селищі Соснове.

«Щоб мешканцям Соснового дістатися до районного центру, треба здолати понад 25 кілометрів. І хоч у селищі постійно чергує група швидкого реагування патрульної поліції, але у них не було приміщення для оформлення адмінматеріалів чи спілкування із заявником, — зазначив начальник Березнівського відділення поліції Андрій Кушик. — Тому було прийняте однозначне рішення про відкриття тут нової поліцейської станції».

Завдяки посильній допомозі працівників Соснівського лісгоспу березнівські поліцейські облаштували два робочих кабінети та кімнату відпочинку. Окрім групи реагування, яка здійснює патрулювання службовим автомобілем «Skoda Rapid», тут нестимуть службу ще й три дільничних офіцери поліції. Усі вони обслуговуватимуть десять сільських рад, що включають 26 сіл.

«Відкриття двох нових поліцейських станцій — це важливий крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими та дозволить значно посилити превентивну функцію, покращить безпеку мешканців краю, — підкреслив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Людвіг Файт. — Приміщення оснащені комп’ютерною технікою та всім необхідним обладнанням, аби громадяни змогли отримати вчасні та якісні поліцейські послуги».

Крім того, під час урочистостей Людвіг Файт вручив чергові спеціальні звання лейтенант поліції — дільничному офіцеру поліції Миколі Поліщуку та старший лейтенант поліції поліцейському групи реагування патрульної поліції Березнівського ВП Едуарду Федасу.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews