Як на Млинівщині сільські комбінатори спіймали облизня

24.08.2018 06:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Серпневої ночі через вікно у будинок культури села Смордва на Млинівщині проникли крадії і поцупили ноутбук, а також флешки із записами музики для дискотек. Дізнавшись про крадіжку,  юні смордвівчани забили на сполох: у селі не буде дискотеки! Тим паче, що до закінчення Успенського посту залишилися лічені дні.

 На пошуки зловмисників вирушила оперативна група правоохоронців у складі  оперуповноважених карного розшуку Млинівського відділення поліції Миколи Рудика, Олега Покотила. Долучилися до розшуковців начальник  дозвільної системи Михайло Камінський, а також старший дільничний інспектор поліції Ігор Денисюк, у зоні відповідальності якого сталася крадіжка.

Квартет млинівських детективів блискавично вирахував крадіїв і оперативно їх затримав. З’ясувалося, що темненької літньої ніченьки ноутбук спокусив двох місцевих «романтиків», які планували збути крадене, натомість на виручені кошти придбати… мотоцикл. Але правоохоронці сплутали карти сільським комбінаторам, які залишилися і без ноутбука, і без мотоцикла, але з численними клопотами…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews