Сьогодні у Дубно – гала-концерт Міжнародного фестивалю дитячого фольклору «Котилася торба…»

26.08.2018 11:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Чотири дні тривав фестиваль у місті. За цей час дубенчани та гості міста побачили та почули безліч пісень та обрядів різних народів світу, адже у фестивалі беруть участь фольклорні гурти та танцювальні колективи, майстри декоративно-ужиткового мистецтва багатьох областей України, а також колективи з країн Європи - Польщі, Словенії та Литви.

Україну представляють творчі колективи з Рівненської, Харківської, Херсонської, Івано-Франківської та Хмельницької областей. Гості з Чернівеччини та Одеси виступають з румунськими колективами, з Вінниччини -  чехи, з Херсонщини - кримські татари.

Від Рівненщини на святі фольклору представлені колективи з Дубенського, Березнівського, Костопільського, Демидівського та Сарненського районів.  

Учасники виступали на майданах міста, організовували виїзні благодійні концерти, виставки народного ужиткового мистецтва, а для них  проводили змагання на байдарках-драконах, влаштовували розважальні програми, екскурсії.

 За матеріалами сайту Рівненської ОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews