На Рівненщині у корови виявили сказ. Десять людей на профілактичному лікуванні

28.08.2018 09:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Через випадок сказу корови у селі Велика Клецька Корецького району десятеро людей зараз на профілактичному лікуванні від сказу.

Про це журналістів UA:Рівне повідомив заступник начальника Управління держпродспоживслужби Олександр Костюк. За його словами, після того, як 22 серпня у регіональній державній лабораторії ветмедицини підтвердили, що корова хворіла на сказ, у селі провели дезінфекцію в тих приміщеннях, де знаходилася корова, щепили всіх корів у селі. Наразі, за словами Олександра Костюка, ситуація контрольована.

– Вивчили ситуацію можливих контактів з даною твариною. В контакті було 10 осіб, які прізвища передані в медичну службу. В медичній службі надаються лікування даним особам. Якщо ми вчасно провели це все і вони звернулися, лікуються, то ніяких загроз їх життю не повинно бути, – розповів заступник начальника Управління держпродспоживслужби Олександр Костюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews