У Рівному відбувся благодійний творчий вечір Татусі Бо (Фото)

29.08.2018 10:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На день народження Рівного головний лікар БейбіДоку Юрій Поліщук зробив рівнянам чудовий подарунок – запросив відому письменницю Татусю Бо виступити із своїми мініатюрами.

Приймала письменницю кав’ярня-книгарня Каламаріус.  Протягом двохгодинного виступу Татуся настільки вміло передавала свій настрій, що в кав’ярні панувала атмосфера сміху, жартів і щирості. Відвідувачі слухали твори із величезним задоволенням, певно, приміряючи ці життєві ситуації кожен сам на себе, чи своїх близьких.

Гучний сміх і оплески – ось найкращий подарунок для гостей благодійного вечора.

null

Благодійним він був для чудового хлопчика СМАйлика Макарчика Гука, за життя якого вже більше трьох років борються мама, яка в цей день теж була іменинницею,  і тато. Нехай цей подарунок принесе їй любов і підтримку небайдужих.

На особисте запрошення Ірени Слутої, долучитися до благодійного вечору, зреагував фотомитець Олександр Майструк. Він щедро надав для благодійного аукціону роботу «Хто ми?». Тепер робота належить Юрію Поліщуку, котру він розмістить в лікарні Бейбі-Док.

null

Рівняни запевнили Татусю Бо, що завжди з радістю очікують наступних зустрічей, а вона, натомість, пообіцяла відвідати Рівне ще й восени з друзями-письменниками з «Як Здрасті».

null

Матеріал наданий Іреною Слутою.

Фото Олександра Майструка (ч/б)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews