У Вараші - нове сучасне футбольне поле

29.08.2018 12:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Напередодні нового сезону на базі спорткомплексу «Ізотоп» встановлено сучасне поле для міні-футболу площею 800 кв. м. Матеріал для арени виготовлений в Італії концерном RADICI, який вважається найкращим виробником покриття подібного формату. Технологія нового поля передбачає прошарок спеціального покриття між травою та основою, що забезпечує його м'якість, еластичність та збільшує тривалість експлуатації. Виробник гарантує високу зносостійкість покриття майданчика, довготривале збереження розмітки, температуростійкість, екологічність, безпечність та естетичну привабливість. інформує сайт Рівненської АЕС.

«Першочергово поле зведено для дітей, які займаються в секціях спорткомплексу та КДЮСШ. Проте бажаючі зіграти матч, матимуть можливість придбати абонемент. Попіклувались ми й про комфорт уболівальників – арену облаштовано тротуаром, обладнано новими лавами та смітниками», - розповів директор СК «Ізотоп» РАЕС Володимир Чудінов.

Урочисте відкриття сучасного поля з міні-футболу заплановано на 3 вересня. Тоді ж відбудеться спартакіада Рівненської АЕС з міні-футболу, яка стане першою грою на новому майданчику.

Спорткомплекс «Ізотоп» запрошує охочих обрати вид спорту до власних вподобань. Запис на секції відкрито. Абонементи можна придбати у касах управління соціальних об’єктів, Палацу культури та плавбасейну.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews