Корець відсвяткував 868-річчя

29.08.2018 13:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У день Успіння Пресвятої Богородиці від самого ранку у храмах міста відбулися подячні молебні за мир і розвиток міста, здоров’я та добробут громади. Корець відзначав свій День народження, інформує прес-служба Рівненської облради.

Протягом дня на місцевих мешканців чекали сюрпризи та подарунки. Зокрема, цього дня у Корці відкрився дитячий ігровий майданчик у ДНЗ «Ясла-садок №3». Також біля приміщення районного туристичного інформаційного центру просто неба облаштували Wi-Fi зону. Подбали організатори і про спортивних жителів громади та влаштували для них спортивне сімейне свято «Здорова родина – міцна Україна», велопробіг «Вулицями рідного міста», а для малеч – дитячий мотузковий майданчик.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт за участі фіналістки талант-шоу «Голос Діти» Катерини Качановської, колективу Корецького Будинку культури «Серпанок», «Жіночого батальйону» села Головниця, учнів-переможців творчих-конкурсів. Впродовж свята працював ярмарок, а для наймолодших гостей заходу – аквагрим, атракціони та конкурси.

Завершилося відзначення Дня народження міста битвою фарбами та святковою дискотекою просто неба.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews