У Рівному вже 555 пар скористалися послугою «Шлюб за добу»

30.08.2018 12:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Ювілейною парою наречених стали Андрій Дзірун та Ганна Терещенко. Наречена родом із Корецького району. Наречений – учасник АТО, родом із Черкащини. Познайомились на роботі у Польщі, повідомляє сайт газети «Сім днів».

- Зустрічались майже рік, і вирішили одружитися. Але чекати місяць, щоб укласти шлюб змоги не мали. Тому вирішили скористатися послугою «Шлюб за добу». Минулого тижня подали заяву, і вже сьогодні ми – подружжя. Приємно здивував той факт, що ми стали 555 парою, яка одружилась у скорочені терміни. Та й ще у таку дату – 28.08.2018. Переконана, що це принесе щастя нашій сім’ї, – поділилась своїми враженнями наречена.

Свідоцтво про шлюб новоствореній сім’ї вручила начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук та побажала подружжю сімейного щастя, злагоди і благополуччя.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews