У Рівному нагородили кращих підприємців (Фото)

31.08.2018 15:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У першу неділю вересня підприємці Рівненщини відзначатимуть своє професійне свято. Напередодні, кращих представників малого і середнього бізнесу відзначили у Рівненській ОДА.

Із привітаннями до підприємців звернувся голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко:

«В нашій області існує понад 5 тисяч малих підприємств та  близько 300 – середніх. Велика армія підприємців Рівненщини складає близько 33 000 фізичних осіб. Ви – люди, які сумлінно працюють, платять податки та створюють робочі місця. Тільки за перше півріччя майже 2 мільярда гривень сплатили платники податків Рівненщини», - зауважив Олексій Муляренко.

Голова облдержадміністрації Олексій Муляренко подякував підприємцям за те, що вони створюють робочі місця, займаються виробництвом, торгівлею та надають послуги: «Щиро завдячую вашій щоденній наполегливій праці, адже ви зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти. На сьогодні малий і середній бізнес Рівненщини є однією зі складових економічного розвитку нашої області».

Свої відзнаки голова облдержадміністрації Олексій Муляренко вручив як фізичним особам - підприємцям, так і директорам приватних і комунальних підприємств, товариств із обмеженою відповідальністю.

До привітань долучилися голова облради Олександр Данильчук та керівник обласного об’єднання організацій «Роботодавці Рівненщини» Михайло Кривко. Найсумлінніших підприємців відзначили також обласний центр зайнятості та Головне управління ДФС у Рівненській області.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
т

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews