Мер міста на Рівненщині попри свою якість роботи отримуватиме гарантовану премію до кінця року

02.09.2018 08:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Міський голова Острога Олександр Шикер отримуватиме щомісячну премію до кінця року. За таке рішення проголосували депутати Острозької міської ради в п’ятницю, 31 серпня. Про це повідомляє Район Острог.

Загалом це було чи не найобговорюваніше питання 48 сесії. Ще під час затвердження порядку денного депутат Андрій Сорока, посилаючись на попереднє рішення О. Шикера через дефіцит бюджету відмовитися від премій, запропонував зняти питання з розгляду.

«Я так порахував, що моя премія не дуже впливає ні на державний, ні на обласний, ні на міський бюджети», – пояснив О. Шикер.

«За» вилучення питання з порядку денного проголосувало 5 депутатів інші 13 присутніх утрималося й питання залишилося на розгляді.

Під час розгляду питання «Про встановлення надбавок, премій та виплату матеріальних допомог міському голові» депутат Василь Миронюк запропонував встановити премії О. Шикерові до кінця каденції. Правка викликала бурхливе обговорення. Для розгляду оголосили перерву.

Після перерви В. Миронюк уточнив правку й просив призначити премії до кінця поточного календарного року. «За» проголосувало 14 депутатів, тож далі йшлося про призначення премії на 4 наступні місяці.

Після тривалого обговорення депутати затвердили премії міському голові О. Шикерові до кінця календарного року. «За» було 14 осіб, проти висловилися 2, 5 утрималося, 1 (О. Шикер) не голосував через конфлікт інтересів.

Отож, міський голова отримуватиме премії до кінця поточного календарного року незалежно від якості роботи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews