На Рівненщині 13-річна дівчинка повідомила, що тато убив бабусю

02.09.2018 10:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Про те, що батько убив її бабусю, до поліції 1 вересня повідомила 13-річна дівчинка з села Рідків Радивилівського району. Слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні умисного вбивства, а суд узяв зловмисника під варту на 60 діб без права внесення застави.

Поліцейські на місці події з’ясували, що близько 7-ї години ранку між 43-річним сином та його 64-річною матір’ю на подвір’ї господарства, де вони проживають разом, виник конфлікт. У результаті суперечки розлючений чоловік наніс кілька ударів кулаками жінці в обличчя, потім схопив кувалду та бив нею по голові. Після цього  відніс бездиханне тіло в підсобне приміщення та повідомив дочці, що вбив бабусю.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрали йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник постійно конфліктував із матір’ю та кілька разів намагався покінчити життя самогубством.

За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews