У Рівному відбудеться конкурс серед поліцейських

02.09.2018 12:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Із 2 до 7 вересня на території Рівненського вищого професійного училища ДПО відбудеться конкурс професійної майстерності «Кращий за професією 2018 року» серед поліцейських нарядів реагування поліції охорони, інформує в прес-релізах Управління поліції охорони  в Рівненській області.

Наряди реагування зі всієї України зберуться, щоб визначити хто кращий. Урочисте відкриття  відбудеться в Рівненському вищому професійному училищі Департаменту поліції охорони 3 вересня о 9.25, після чого учасники відправляються на перше змагання з теоретичної підготовки.

Впродовж шести днів учасники будуть змагатись у вправності з швидкісного маневрування автомобілем, виконання комплексно-силових вправ, вогневої підготовки, реагування за сигналом «Тривога», подолання «Смуги перешкод» та рукопашного бою. Змагання судитиме головний суддя – підполковник поліції Юрій Ковбаса.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews