Ракетний заряд, тротилові шашки та сигнальну ракету вилучили поліцейські у мешканців Рівненщини

02.09.2018 18:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

За фактами незаконного зберігання боєприпасів мешканцями Дубенського, Рокитнівського районів та міста Сарни розпочаті досудові розслідування. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

Оперативники карного розшуку Дубенського відділу поліції у ході профілактичних заходів щодо протидії злочинності за оперативною інформацією викрили 39-річного мешканця села Птича, який зберігав три тротилові шашки вагою 200 грамів. У Сарнах поліцейські вилучили у 33-річного місцевого жителя великокаліберний патрон та предмет, зовні схожий на військову сигнальну ракету. Крім того, у мешканця села Рокитне оперативники виявили ракетний заряд.

Усе вилучене слідчі відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при МВС. За усіма фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Ракетний заряд, тротилові шашки та сигнальну ракету вилучили поліцейські у мешканців Рівненщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews