Понад сотня студентів Рівненщини отримала премії (Фото)

03.09.2018 20:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Загалом їх – 110. Це – кращі студенти та учні області. Нагороди вони отримали сьогодні.

Як зазначають на сайті Рівненської ОДА, відзначили талановиту молодь Національного університету водного господарства та природокористування, НУ «Острозька академія», Рівненського державного гуманітарного університету, Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка С.Дем’янчука, коледжів та училищ за перемоги на Всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах, участь в міжнародних конференціях та значні успіхи у навчанні. Майже половина розумників – з НУВГП.

null
Фото з сайту Рівненської ОДА

Грошові сертифікати вручили заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко та перший заступник голови облради Сергій Свисталюк.

Під час церемонії Світлана Богатирчук-Кривко наголосила, що на Рівненщині діє відповідна програма, і цього року з обласного бюджету виділяється 330 тисяч гривень на премії. Кожен з цих дітей отримає сертифікат на 3 тисячі гривень.

null
Фото з сайту Рівненської ОДА

До слова, обласна премія є щорічною. Минулоріч було нагороджено 96 студентів.

null
Фото з сайту Рівненської ОДА

 Також ви можете ознайомитися зі СПИСКОМ студентів вищих навчальних закладів усіх форм власності та учнів професійно-технічних навчальних закладів, яким призначили обласну премію.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews