У Сарнах після реконструкції відкрили дитячу музичну школу

05.09.2018 11:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

На цю подію працівники закладу, вихованці та батьки чекали не один рік, адже  будівля школи давно потребувала ремонту. Однак роботи  розпочалися лише у травні 2017-го і  тривали вони рік. Упродовж цього часу на реконструкцію об’єкта  надійшло  7 млн. 660 тис. грн. , з яких 5 млн.  400 тис.  – субвенція з державного  бюджету, решта  - це кошти місцевих бюджетів. На відкриття оновленого закладу завітали й очільники області - голова обласної ради Олександр Данильчук та голова облдержадміністрації Олексій Муляренко,  інформує прес-служба Рівненської облради.

Директор закладу Дмитро Августовський подякував усім, завдяки чиїм зусиллям вдалося здійснити цю реконструкцію. І упевнено заявив, що Сарни отримали нове приміщення музичної школи:

«Ця школа може стати однією з найкращих не лише в районі та області. Ті музичні інструменти, які ми отримали та  які нам подарували, - це мрія музикантів. Особливо білий рояль».

null
 

У Сарненській музичній школі  навчаються півтисячі дітей. Вітаючи викладачів, вихованців та їхніх батьків, голова ради Олександр Данильчук зазначив, що напередодні нового навчального року  побував у багатьох місцях Рівненщини.

«За ці дні ми побачили, як змінилися наші школи, коледжі та дитсадки.  В одних місцях відкривали нові, десь вдалося завершити довгожданні ремонти. І цьому варто радіти! Адже діти, які навчатимуться в гарних умовах, обов’язково стануть успішними в дорослому житті!» - наголосив Олександр Данильчук.

Гості також послухали кілька концертних виступів  у виконанні вихованців Сарненської музичної школи. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews