У Рівному відзначатимуть День фізичної культури і спорту

05.09.2018 17:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Упродовж наступних чотирьох днів у Рівному відзначатимуть День фізичної культури і спорту. Святкування розпочнеться 6 вересня о 10.30 із старту ХХІІІ спортивних ігор серед осіб з інвалідністю, які пройдуть у регіональному центрі «Інваспорт».

Заходи включатимуть три спартакіади для людей з вадами слуху, зору та з ураженнями опорно-рухового апарату. Спортсмени змагатимуться у більярді, настільному тенісі, стрільбі кульовій, а також випробують себе у армспорті, шахах, шашках та боччі.

А о 12.00 в Рівненській ОДА з нагоди cвята cпорту відбудуться урочистості, де відзначать видатних спортсменів та тренерів області (каб. 601).

Крім того, свій 25-річний ювілей відзначатиме регіональний центр «Інваспорт». Урочистостий захід з цієї нагоди пройде в облмуздрамтеатрі. Початок – о 16.00.

Наступного дня, 7 вересня, розпочнеться відкритий кубок Рівненської області з гандболу «Кубок Полісся-2018» серед дівчат 2003 р.н. Участь у спартакіаді візьмуть команди Литви, Молдови та України (зал ДЮСШ № 4, вул. Фабрична, 7, м. Рівне).

8-9 вересня пройде Всеукраїнський турнір з боротьби вільної серед юнаків та дівчат, присвячений пам'яті МС СССР В. Г. Кайди (зал ДЮСШ «Авангард», вул. Шкільна, 33, м. Рівне). Відкриття змагань – о 16.00.

У ці ж дні відбудеться відкритий обласний турнір з художньої гімнастики, присвячений 5-тій річниці СК «Золота осінь» (НВК № 19, вул. Макарова, 49, м. Рівне).

Також, 8 вересня, о 10.00 на майдані Незалежності у Рівному пройдуть показові виступи та спортивні змагання. А о 16.00 розпочнеться відкритий фестиваль здорового способу життя StreetWorkout (спортивний майданчик парку Молоді міста Рівне (поруч з обласною бібліотекою).

9 вересня усі бажаючі зможуть взяти участь у спільному тренуванні Баскетбольного клубу «Рівне» з вболівальниками, вихованцями СДЮСШОР, ДЮСШ (майдан Незалежності міста Рівне). Початок – о 10.00.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews