На Рівненщині відзначать грошовими преміями авторів найкращих розписів зупинок

10.09.2018 20:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У Здолбунівському районі оголосили про початок флешмобу «Від зупинки до зупинки», у межах якого колективи та просто небайдужі громадяни розробляють оригінальні ідеї та прикрашають зупинки красивими малюнками.

Про цеп повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку голова Здолбунівської РДА Сергій Кондрачук.

«Багато зупинок, розмальованих силами громад, радує око й на Рівненщині. Зокрема у Зарічненському районі, як розповів мені колега Анатолій Смаглюк, триває флешмоб «Від зупинки до зупинки», у межах якого колективи та просто небайдужі громадяни розробляють оригінальні ідеї та прикрашають зупинки красивими малюнками.

Переконаний, цей позитивний досвід можуть перейняти і громади на Здолбунівщині. Тож закликаю долучитися до флешмобу і втілити цікаві ідеї, прикрасивши зупинки у своїх населених пунктах,» - йдеться у повідомленні.

Авторів найкращих розписів нагородять грошовими преміями. Три переможці отримають по 1000 грн від народного депутата Олександра Дехтярчука.

Флешмоб триватиме до 1 листопада. Роботи можна надсилати на електронку РДА zdol_rda@rv.gov.ua, або на сторінку у Фейсбуку Сергію Кондрачуку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews