На Всеукраїнській міжгалузевій Спартакіаді рівненські атомники - треті

14.09.2018 13:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Миколаївська область стала місцем проведення ХХІІІ Всеукраїнської міжгалузева Спартакіади. Рівненські атомники у складі команди Атомпрофспілки вибороли призові місця та здобули третє загальнокомандне місце, інформує сайт Рівненської АЕС.

Упродовж трьох днів спортсмени профспілок змагались у таких видах спорту як міні-футбол, волейбол, шахи, настільний теніс, гирьовий спорт та армспорт.

Представники Рівненської АЕС у складі збірної Атомпрофспілки – інженер цеху теплової автоматики та вимірювань Андрій Середа, оператор спецводоочищення хімічного цеху Іван Романчук, оператор реакторного відділення РЦ-2 Ігор Кравчук та працівник військової частини 3045 з охорони та оборони РАЕС Роман Васінський здобули на Всеукраїнській Спартакіаді призові місця.

У змаганнях з гирьового спорту важкоатлет Роман Васінський здобув бронзову нагороду, піднявши 24-кілограмову гирю 284 рази за 12 хвилин. Не менш вражаючий результат показав силач Ігор Кравчук, який у заліку з армспорту посів 4 місце. Волейболісти Андрій Середа та Іван Романчук, які у даному спорті вже 15 та 6 років відповідно, здобули на турнірі золото. У фінальному поєдинку зі збірною, яку представляли працівники металургійної та гірничої галузі, атомники впевнено довели свою першість, перевершивши суперників з рахунком 2:0.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews