У Рівному вулицю Костромську хочуть перейменувати на Костопільську

16.09.2018 22:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

З цього приводу з’явилась петиція на сайті Рівненської міської ради. Вулиця ж бо веде до дороги на Костопіль, а з російською Костромою - зв’язку ніякого, – пише автор петиції. Він переконаний, що не тільки йому невтямки, чому в Рівному досі немає Костопільської вулиці. Адже більшість вулиць Рівного, що ведуть на дороги до інших міст, названі на честь цих міст, такі як Млинівська, Дубенська, Київська.

Натомість вулиця, що веде до дороги на Костопіль, називається Костромською. А Кострома – це місто в Російській федерації, з якою наша країна веде війну.

«Хоч би вже дали якусь іншу назву, якщо не даєте Костопільська. Але ж не Костромська. Тому дуже прошу розглянути питання перейменування «вул. Костромська» на «вул. Костопільська» найближчим часом», – пише автор.

Петицію на сайті можна підписати до 28-го жовтня цього року. Зробити це можна за посиланням: http://www.city-adm.rv.ua/Petitions/view-petition/2344

Якщо петиція набере необхідну кількість підписів, її розгляне міський голова Рівного.

За матеріалом  Північ-інфо


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews