На Рівненщині знову викинули львівське сміття?

17.09.2018 07:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Дві купи сміття знайшли мешканці села Городок Рівненського району на території непрацюючого підприємства поблизу «Рівнеазоту», повідомляє ZIK.

За усіма ознаками його привезли зі Львова двома вантажівками.

Як повідомила власкору IA ZIK прес-офіцер відділу комунікації поліції Рівненщини Ольга Олійник, правоохоронці за фактом самоуправства розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 356 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає кримінальне покарання у вигляді арешту терміном до 3 місяців.

Поблизу села Тучин Гощанського району на сміттєзвалищі теж виявлено дві великі купи сміття, в якому були знайдені чеки та інші документи з львівськими адресами. За словами місцевих, тут бачили, як напередодні вранці на сміттєзвалище заїхали дві фури. Самі ж селяни вивозять непотріб підводами. Тож різниця в обсягах і викликала підозру. Коли були знайдені в смітті львівські чеки, то люди вирішили, що до них завітали непрохані гості з міста Лева.

Наразі правоохоронці проводять перевірку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews