Рівненські газовики організували конкурс для дітей

17.09.2018 18:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

ПАТ «Рівнегаз» проводить конкурс дитячих творчих робіт. Як зазначають організатори, таким чином вони хочуть привернути увагу школярів до важливості неухильного дотримання правил безпеки під час користування газовими приладами, а також навчити запобігати виникненню небезпечних ситуацій.

Участь у конкурсі можуть взяти усі школярі Рівного. Для цього необхідно надіслати малюнок або будь-яку іншу роботу декоративно-прикладного мистецтва (вишивка, мозаїка, ліплення, різьблення, аплікація тощо) на адресу ПАТ «Рівнегаз». Творча робота має висвітлювати ті чи інші аспекти безпечного та ощадливого користування газом. Ті, хто найкраще впораються із завданням та посядуть перші три призові місця, отримають не лише грамоти, а й грошові призи. Так, переможець конкурсу отримає 1500 гривень, винагорода за «срібло» - 1000 гривень та 500 гривень – за третє місце.

До конкурсної роботи школярі повинні обов'язково додати інформацію про автора та його роботу: прізвище та ім'я, дату народження, адресу проживання та контактний телефон, назву навчального закладу та клас.

Дитячі творчі роботи приймаються до 15 жовтня. Їх можна надіслати поштою або ж принести особисто у ПАТ «Рівнегаз», що знаходиться за адресою: 33027, м. Рівне, вул. Івана Вишенського, 4, або ж Центру Обслуговування Клієнтів ПАТ «Рівнегазу»: м. Рівне, вул, Грушевського 77.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews