У Радивилові відбулося свято книги «Час читати»

17.09.2018 23:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Відкриття імпрези відбулося в фойє будинку культури, біля стендів, присвячених радивилівцям, які загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України у війні проти російської агресії.  

На святкування  завітали письменники з Києва, Рівненщини, Львівщини, Тернопілля і Волині зі своми книгами. Зокрема  тему «Герої не вмирають» – війна у художніх творах та дискусійні проблеми історії України» розкривали письменники Микола Поровський, Микола Тимчак, Володимир Лис, Дмитро Чобіт та Іван Гентош. Бардівську пісню представили письменники Лідія Гольонко і Сергій Синюк. У різних тематичних блоках виступали письменники Надія Гуменюк, Катерина Немира, Любов Пшенична, Зиновій Суходуб, Анна Хома, Микола Зубков, Ярина Каторож, Любов Відута, Петро Солтис, Віктор Янкевич, Антон Мельник, Сергій Гридін, Наталя Кириченко  та інші. Свою нову збірку «Лінія щастя» презентувала радивилівська поетеса Галина Гнатюк. А от з дітьми спілкувався Сашко Лірник.

Також на святі підвели підсумки літературного конкурсу імені Григорія Чубая.  Зокрема у номінації “Поезія” перемогла Наталя Янушевич (Свойкіна), яка живе й працює в Дрогобичі, а у номінації “Дитяча поезія” – Зоряна Лісевич зі Львова. Радивилівців і гостей свята привітала з допомогою відеозвернення дочка поета Соломія Чубай, яка побувала в Радивилові на такому святі торік.

За матеріалами сайту Радивилів.info


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews