На Рівненщині під варту взяли іноземця, який викрадав майно з автомобілів

19.09.2018 19:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Упродовж  серпня-вересня цього року до територіальних відділів поліції надійшла низка заяв громадян  про відкрите викрадення їхнього майна з автомобілів, коли ті знаходилися на автозаправних станціях автодороги «Київ-Чоп». За даними фактами слідчі Дубенського та Рівненського відділів поліції  ГУНП в Рівненській області проводять досудове розслідування у кримінальних провадженнях, процесуальне керівництво у якому здійснюють органи прокуратури, інформує прес-служба прокуратури Рівненської області.

За результатами проведених оперативних заходів за підозрою у вчиненні злочину  правоохоронні органи затримали 37-річного громадянина Грузії, який на даний час проживає у Одеській області.

За ініціативи Дубенської місцевої прокуратури до підозрюваного Дубенський міськрайонний суд 17 вересня застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб та встановив заставу в розмірі 200 прожиткових мінімумів, тобто 368200 грн.

Досудове розслідування триває, перевіряється причетність підозрюваного до вчинення інших епізодів злочинної діяльності, проводяться слідчі дії з метою встановлення інших спільників, причетних до вчинення крадіжок та грабежів на автодорозі «Київ-Чоп».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews