Атомників запрошують долучитися до участі у акції «День без авто»

19.09.2018 22:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Щороку у вересні відзначається Всесвітній День без автомобіля «World Car Free Day». Його мета – привернути увагу до проблем екології, викликаних викидами парникових газів у повітря, та необхідності створення екологічно чистих видів палива. Минулоріч працівники багатьох структурних підрозділів РАЕС спільно з профспілковими активістами та генеральним директором підприємства долучились до акції «День без авто», проголошуючи, що атомна енергетика належить до механізмів скорочення викидів парникових газів, а колектив електростанції – за збереження навколишнього середовища.

Організація молоді первинної профспілкової організації Рівненської АЕС запрошує атомників 21 вересня підтримати акцію «День без авто», яка пройде під гаслом «Залиш авто вдома – прийди на роботу пішки або приїдь велосипедом». Збір о 07:00 на початку пішохідної алеї до РАЕС.

Акція «День без авто» стосується винятково приватних автомобілів. Станційні автобуси курсуватимуть за звичним графіком.

За матеріалами сайту Рівненської АЕС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews