За вбивство співмешканки чоловіку загрожує до 15 років в'язниці (Фото)

20.09.2018 18:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Слідчі Здолбунівського відділення поліції скерували до суду з обвинувальним актом кримінальне провадження по обвинуваченню 37-річного жителя села Будераж Здолбунівського району в умисному вбивстві. Про це повідомляє  відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, 25 липня до поліції звернувся сільський голова села Будераж про зникнення 46-річної місцевої жительки. За підозрою у вчиненні умисного вбивства правоохоронці оперативно затримали її співмешканця, уродженця Чернівецької області.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Спочатку чоловік запевняв знайомих, що жінка поїхала в інше село до подруги. Однак перед хлівом односельці помітили свіжоскопану землю, на що чоловік спочатку відповідав, що там знаходиться сміття, а потому зізнався у вбивстві.

Поліцейські з’ясували, що близько 22 години 20 липня чоловік повернувся додому напідпитку. Між ними виникла сварка, у ході якої співмешканець завдав жінці удари руками та пішов з дому. Повернувшись, виявив її без ознак життя. Тіло вирішив закопати за хлівом.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловік у слідчому ізоляторі чекає судового розгляду. Санкція інкримінованої затриманому статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до 15 років.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews