На Рівненщині отруїлися вихованці та працівники школи-інтернату

20.09.2018 18:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

В інфекційне відділення Здолбунівської ЦРЛ з ознаками гострої кишкової інфекції з 19 по 20 вересня 2018 р. госпіталізовано 7 вихованців КЗ «Мізоцька спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» та двох працівників даного закладу (вихователя та кухаря). Про це повідомляє Рівненський обласний лабораторний центр.

У всіх 9 хворих відмічаються схожі симптоми: біль в епігастральній області, нудота, блювота, пронос, температура до 40°С. Попередній діагноз гострий гастроентероколіт. Хворим надається відповідна медична допомога.

Спеціалістами ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України» проводиться епідрозслідування даного спалаху та з’ясовуються причини виникнення спалаху.

Як повідомляє UA: Рівне, відсьогодні Мізоцька школа-інтернат закрита на карантин, дітей відпустили додому. Відповідні листи керівництво закладу надіслало до обласної ради та обласного управління освіти та науки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews