Вантажівку, яка перевозила деревину без документів, вилучили поліцейські (Фото)

20.09.2018 19:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Учора, 19 вересня, близько другої години ночі інспектори патрульної поліції на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» у селі Бронне Березнівського району зупинили автомобіль «DAF» з причіпом.

Під час перевірки транспортного засобу поліцейські з’ясували, що 30-річний водій, мешканець селища Зарічне, перевозив 29 метрів кубічних пиломатеріалів породи сосна. Документи викликали сумнів у поліцейських, транспортний засіб із вантажем доставили на територію місцевого відділення поліції.

null
ФФото ГУ НП в Рівненській області

За фактом придбання, отримання, зберігання чи збуту майна, одержаного злочинним шляхом, за статтею 198 Кримінального кодексу України у поліції розпочали досудове розслідування. Слідчі готують клопотання до суду про накладення арешту на пиломатеріали, встановлюють походження деревини та законність її транспортування. Санкція статті передбачає відповідальність у виді арешту на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews