Часткове відшкодування відсотків за кредитами отримають підприємці Рівненщини

21.09.2018 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Днями відбулося засідання комісії, яка визначає перелік тих суб’єктів підприємництва, які  отримають часткове відшкодування відсотків за кредитами, котрі вони брали для розвитку бізнесу.

Напередодні члени комісії заслухали 16 претендентів на таку компенсацію. У засіданні комісії взяв участь перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк.

Заявки претендентів на таке відшкодування приймали упродовж  липня-серпня. Головна умова для отримання відшкодування  з обласного бюджету – позитивна кредитна історія, відсутність податкових боргів. Крім того, члени комісії зважають на те, як така компенсація вплине на роботу підприємства: тобто, окрім вирішення фінансових питань, з’являться нові робочі місця, поліпшиться якість надання послуг чи зросте асортимент продукції  -  тобто, завдяки такій фінансовій підтримці підприємство отримає додаткову можливість для розвитку.

Серед  16 заявників, які претендують  на часткове відшкодування відсотків за кредитами, –  виробники здорового харчування, фермери, деревообробні підприємства, фірми, які займаються перевезенням та обслуговуванням автомобілів, представники сфери торгівлі. Суми відшкодування, на які розраховують заявники, коливаються від 50 тис. грн. до більше 5 млн. грн.

Хто і на яку суму отримає часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами банків, стане відомо за кілька днів.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews