#OlympicLab продовжує крокувати Рівненщиною

21.09.2018 17:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У рамках проекту #OlympicLab до Великоомелянського НВК «школа-гімназія» завітала одна з найуспішніших діючих спортсменок нашого краю, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор (м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія) 2016 року Світлана Станко. Про це повідомляє сайт комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Під час зустрічі гостя розповіла дітям про свої спортивні здобутки, відповіла на їхні численні запитання про Олімпійські ігри, провела інтенсивну розминку, а також фотографувалася з школярами і роздала безліч автографів. Особливий інтерес у дітей викликали нагороди і кубки, які Світлана привезла з собою. Всього в її колекції за десятиріччя виступів на професійних змаганнях зібралося вже понад дві сотні різноманітних відзнак.

Окрім знайомства з видатною спортсменкою, діти ще й самі отримали можливість позмагалися в конкурсах, де вправлялися з різноманітним спортивним інвентарем. А для найкмітливіших була проведена ще й інтелектуальна вікторина про Олімпійський рух в Україні та успішних спортсменів-олімпійців. В Рівненській області проект #OlympicLab реалізовується Відділенням НОК України в Рівненській області за підтримки комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews