За успішне навчання студентам з міста-супутника та зони спостереження Рівненської АЕС - винагорода

21.09.2018 20:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

На атомній станції турбується про кадровий резерв підприємства та дбають про перспективу атомної енергетики, працюючи з молодим поколінням вже сьогодні.  Серед партнерів Рівненської АЕС провідні енергетичні вузи України – Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», Одеський національний політехнічний університет та Національний університет «Львівська політехніка».

 У навчальному 2018-2019 роках Рівненська АЕС уклала тристоронні угоди з 32 студентами Володимиреччини та Волині, які проживають в 30-кілометровій зоні спостереження електростанції. Договори укладаються між відокремленим підрозділом НАЕК «Енергоатом», вишем та студентами 3-5 курсів технічних вузів, які мають успішні результати у навчанні. Для кращих з них передбачена й мотивуюча складова – за успішне навчання, до основної стипендії, надається персональна щомісячна винагорода від Компанії в розмірі однієї тисячі гривень.

Переважна більшість майбутніх атомників, які скористались програмою підготовки фахівців у вищих навчальних закладах й уклали договори з РАЕС - студенти НТУУ «КПІ» та Одеського політеху. Сьогодні 19 з них навчаються в Київському політесі, восьмеро – в Одеському та п’ятеро – у Львівському. В рамках тристоронньої угоди студенти зможуть пройти гарантовану виробничу практику в профільних цехах та підрозділах РАЕС.

За словами начальника сектору комплектування та оцінки персоналу відділу кадрів РАЕС Марії Колісник: «Відділ кадрів Рівненської АЕС систематично відстежує потреби виробництва у фахівцях того чи іншого напрямку, тому сьогодні РАЕС працює зі студентами, які навчаються за спеціальностями «Атомна енергетика», «Теплоенергетика», «Котли та реактори», «Електричні станції» та «Електричні машини й апарати». Наразі троє з них отримали персональні стипендії НАЕК «Енергоатом», які ухвалюються за результатами успішного навчання в попередньому семестрі».

За матеріалами сайту Рівненської АЕС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews