Ще двоє учнів школи-інтернату на Рівненщині потрапили до лікарні

22.09.2018 12:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У дітей 10 та 11 років виявили такі ж симптоми, як і в інших учнів Мізоцької школи-інтернат, які 19-20 вересня потрапили до медзакладу з отруєнням, повідомляє UA: Рівне з посиланням на завідувачку інфекційного відділення Здолбунівської центральної районної лікарні Людмилу Ткачук.

Але точний діагноз, з її слів, встановлять після того, як отримають результати аналізів.

Стан дітей середнього ступеня тяжкості. Натомість у тих, хто поступив раніше, стан задовільний. Загалом на лікуванні зараз 11 хворих, двоє дітей і 9 дорослих.

Нагадаємо, до Здолбунівської ЦРЛ протягом 19-20 вересня із дівгнозом гострий гастроентероколіт потрапили 7 учнів та 2 працівників Мізоцької школи-інтернат.

Із 20 вересня заклад закрили на карантин, дітей відпустили додому.

За фактом порушення санітарних правил щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням в Мізоцькій школі-інтернаті для дітей з вадами мовлення, поліцейські розпочали досудове розслідування. Заклад не працюватиме до встановлення причини захворювання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews