Дівчата БК "Рівне" здобули першу перемогу на турнірі у Львові

22.09.2018 19:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Жіноча команда БК "Рівне" у другий ігровий день передсезонного турніру у Львові обіграла господарок змагань, майбутніх суперниць рівнянок по жіночій Суперлізі, СБК "ЛЬВІВ" з рахунком 60:52. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Вирішальною в грі стала третя чверть, в якій рівнянки обіграли суперниць з рахунком 20:8. Найрезультативнішою в нашій команді стала новачок Лариса Стадник - 20 очок, Вікторія Шматова додала ще 19 пунктів, у Тетяни Гаврильчик 9 очок + 10 підборів.

Нагадаємо, перший матч на турнірі у Львові проти срібного призера минулорічного Чемпіонату України, одеського "Інтерхіма" наші БК "Рівне" програв. Наші дівчата провалили старт гри, програвши перші десять хвилин з рахунком 6:20, але до їх честі, вони витримали удар, і зуміли вирівняти гру та навіть перемогти у заключних двох чвертях. У підсумку рівнянки поступилися 54:65.

У заключний ігровий день, у неділю 23 вересня, рівнянки зіграють проти столичної команди, представника вищої ліги БК "НУБІП УКРАЇНА".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews