Як тренуються рятувальники з охорони Рівненської АЕС (Фото)

23.09.2018 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У п'ятницю, 21 вересня, рятувальники підпорядкованих підрозділів 2-го державного пожежно-рятувального загону (22-ї ДПРЧ, 23-ї ДПРЧ) ГУ ДСНС України у Рівненській області провели вивчення району виїзду з відпрацюванням ввідної по гасінню  резервуарів з бітумом на території асфальтно-бітумного заводу ВП Рівненська АЕС.

За легендою заходу, на території установки по розігріванню бітуму в результаті порушення технологічного процесу відбулась розгерметизація ємності з подальшим виливом горючої речовини з подальшим його загоранням.

Прибувши до місця виникнення умовної пожежі, рятувальниками ДПРЗ-2 було проведено розвідку в ході якої було встановлено, що горить бітум на відкритій території площею 300м2, постраждалих в результаті пожежі не виявлено. Для гасіння розлитого бітуму було використано 3 ствола ГПС-600 з використанням тепловідбивних костюмів. Всього на відпрацюванні ввідної були задіяні 5 одиниць пожежної та спеціальної техні­ки та 18 чоловік особового складу.

Відпрацювання додаткових ввідних на об’єктах ВП «Рівненська АЕС» підрозділами ДПРЗ-2 проводяться регулярно, з метою вдосконалення вивчення району виїзду, а також відпрацювання організації та тактики гасіння пожеж та НС різного характеру.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews