Рівненський «Кардинал» у Кубку ліги стартував з перемоги

23.09.2018 19:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

З перемоги стартував "Кардинал-Рівне" у новому турнірі під егідою Асоціації футзалу України. У стартовому турі Кубка ліги у Херсоні команда Станіслава Гончаренка обіграла хмельницький "Сокіл" - 4:2. Про це повідомляє Прес-служба МФК "Кардинал-Рівне".

Рахунок у матчі рівняни відкрили вже на п'ятій хвилині гри. Максим Мануйленко скористався передачею Романа Горпинича і пробив у протихід Ліпчинському - 0:1.

За десять хвилин вже сам Роман Горпинич після передачі від Олександра Басича з лівого флангу атаки пробив точно у дальній верхній кут воріт "Сокола" - 0:2. Після цього Роман Ковальчик зробив заміну воротарів. Замість Ліпчинського на майданчик вийшов Чех. І одразу виручив партнерів після виходу тет-а-тет Іванюка.

Найактивнішим після перерви гравцем у складі обох команд став Артур Подлюк. Спершу він двічі небезпечно атакував наші ворота - "Кардинал-Рівне" виручив Юрій Свинарчук. А потім - заробив друге попередження і на дві хвилини залишив "Сокіл" у меншості. Щоправда, використати цю перевагу рівняни не зуміли.

В середині тайму команди обмінялися голами. На красень удар Первєєва - своїм другим у поєдинку м'ячем відповів Роман Горпигич - 1:3.

"Сокіл" повернув грі інтригу, коли в контратаці ворота "Кардинала-Рівне" вразив голкіпер хмельничан Чех - 2:3.

Але крапку у грі поставив Максим Мануйленко. Точним ударом у порожні ворота. "Кардинал-Рівне" стартує у Кубку ліги з перемоги! Завтра наша команда зіграє у Херсоні проти "Продексіма".

Єдиною втратою рівнян у сьогоднішній грі - стала травма Павла Концеби. Гравець оступився і тепер його участь у недільному поєдинку з чемпіоном України - під питанням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews