У Володимирці чоловік стріляв на вулиці

23.09.2018 21:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Сьогодні на світанку в поліцію надійшло повідомлення, що біля кафестріляють, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські на місці події встановили, що 30-річний мешканець районного центру, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, біля місцевого кафе здійснив три постріли вгору із травматичної зброї. Правоохоронці вилучили у нього два пристрої для відстрілу гумових куль, три магазини, 25 патронів калібру 9 мм та 3 гільзи 9 мм. Зброя у чоловіка не зареєстрована у встановленому Законом порядку.

Унаслідок пострілів ніхто не постраждав.

За фактом хуліганства поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Усе вилучене направили на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення жителю Володимирця про підозру у вчиненні злочину.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до семи років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews