Знову цвітуть каштани? – Аномалії осені у Рівному

23.09.2018 22:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віра Мельникова

Мій меседж зовсім не стосується відомої пісні «Київський вальс» на сл.  А. Малишка і  муз. П. Майбороди. Швидше за все подивуємось усі разом над природними метаморфозами. Вже не вперше я чую від людей, що природа «з глузду з’їхала»: у когось на дачі зацвіли яблуні, хтось доводить «невіруючому Хомі», що в його садку ось-ось розбрунькується цвіт смородини. Скажете: «Та, це вигадки! Не може бути!»

Я також не відразу повірила у такі оповідки, поки сама не побачила це «ЧУДО»  навпроти будинку культури «Текстильник» у нашому рідному місті.  Зацвів один розкішний каштан. Тоді, як його побратими мають абсолютно протилежний вигляд – наближений до звичних природних сезонних картинок: скручене  листя кольору рудої іржі. А цей один серед них – такий собі запеклий оптиміст-красунчик! Люди зупиняються, дивуються, посміхаються, їхні обличчя добрішають.

null
 Фото Віри Мельникової

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews