Безкоштовний дитячий майданчик у рівненському парку потребує реконструкції (Фото)

24.09.2018 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному триває голосування за проекти громадського бюджету. Проголосувати за 3 великих та 3 малих проекти може кожен рівнянин віком від 16 років.

Серед запропонованих проектів є й такі, які спрямовані на влаштування пандусів та встановлення поручнів на сходових маршах (проект 106), а також реконструкція дитячого ігрового майданчика в центральному парку зі встановленням інклюзивних елементів (проект 105).

Сьогодні перила та пандуси у центральному парку Рівного мають не найкращий вигляд, а подекуди взагалі аварійні. Проектом № 106 передбачено вирішити проблему пересування парком за рахунок встановлення пандусів та перил біля сходів.

null
Фото: Наталія Рівненська

 

null
Фото: Наталія Рівненська

 

null
Фото: Наталія Рівненська

Щодо дитячого майданчика, то він також потребує оновлення, оскільки наявні безкоштовні гойдалки перебувають в аварійному стані.

null
Фото: Наталія Рівненська

 

null
Фото: Наталія Рівненська

Згідно проекту громадського бюджету № 105 реконструкція дитячого майданчика передбачає здійснення заміни існуючого пісочного покриття твердим (бруківка) та спеціалізованим м’яким покриттям у місцях ймовірного падіння дітей. Реставрація та ремонт існуючих ігрових снарядів, лавочок та встановлення нових снарядів з можливістю доступу до них дітей з особливими потребами.

Саме завдяки проектам громадського бюджету та ініціативі рівнян місто має нові футбольні поля, ігрові майданчики, фестивалі та чимало реалізованих ідей.

Проголосувати можна на сайті rivne.pb.org.ua з використанням ідентифікації через сервіс Bank ID або в пунктах голосування (міськвиконком та ЦНАП), пред’явивши паспорт, а також (при потребі) документи, що підтверджують факт проживання в Рівному (довідка про місце роботи, навчання, служби тощо).

Покрокова інструкція та деталі голосування:

https://rivne.pb.org.ua/news/show/z-17-veresnya-rozpochinayetsya-golosuvannya-za-proekti-gromadskogo-byudzhetu


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews