Керівництво АФ «Камаз-Агро» подарували волейболістам із Млинова путівки на відпочинок у Єгипет

24.09.2018 23:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Упродовж останніх п’яти років агрофірма «Камаз-Агро» виступає генеральним спонсором однойменної волейбольної команди з Млинова, яка гідно виступає у  Волинській і Рівненській лігах чемпіонів. Зрозуміло, що опіка керівництва агрофірми додає стимулу і наснаги на спортивні звершення. Особливо відчутна підтримка «камазівців» майстрів пляжного волейболу із селища на Ікві.

Саме їх фінансова щедрість дала змогу млинівчанам Олегу Покотилу, Віктору Михайлову і Владиславу Шевчуку, Олександру Покотилу, Дмитру Демидюку взяти участь у кількох етапах чемпіонату України, де Олег Покотило ставав бронзовим і срібним призером цього престижного вітчизняного турніру.

null
Олег і Олександр Покотило на відпочинку

А нещодавно спонсори з АФ «Камаз-Агро» приготували волейболістам справді королівський подарунок: придбали для них шість туристичних путівок для відпочинку в Єгипті. Відверто кажучи, самі волейболісти були шоковані таким презентом. На жаль, життєві обставини завадили трьом спортсменам скористатися нагодою побувати на африканському континенті, а Олег і Олександр Покотили та Владислав Шевчук цілу декаду ніжилися під спекотним сонцем давнього Єгипту, насолоджуватися численними нетрадиційними відпочинковими родзинками та іншими благами узбережжя Червоного моря.

До речі, за десятиденку в Шарм-ель-Шейху Владислав Шевчук (на фото - справа) встиг одержати статус «містера» готелю, де проживали млинівчани. Для цього йому вистачило і кмітливості, і знань, і удачі.

null

Повернувшись у рідні пенати, млинівчани найперше не забарилися з подякою генеральному директору АФ «Камаз-Агро» Олександру Андріанову, його, так би мовити, правій руці – Юрію Філонюку та іншим доброчинцям, причетним до відпочинку волейболістів. Щиро бажають їм міцного здоров’я, щедрих врожаїв, господарських звершень, життєвих удач. У свою чергу обіцяють відпрацювати подарунок перемогами на спортивних майданчиках.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews