Поліцейські з Млинова виграли чемпіонат Рівненщини серед підрозділів Національної поліції

24.09.2018 23:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

У Млинові завершився чемпіонат Управління Національної поліції України в Рівненській області з міні-футболу. Спочатку в чотирьох зонах футбольні поліцейські дружини виборювали право виступати у фінальній стадії турніру. За тиждень у Млинові на стадіоні «Колос» відбулися ігри фінальної стадії. У двох підгрупах за вихід до головного фіналу турніру змагалися вісім команд.

В одній із підгруп - команди Млинівського і Дубровицького відділень поліції, рота особливого призначення і Сарненського відділу поліції. В іншій групі – команди  головного управління Національної поліції в Рівненській області,  Костопільського і Острозького  відділень поліції, Управління патрульної поліції.

null
Переможець - команда Млинівського відділення поліції

Із першої групи далі продовжили боротьбу команди Млинівського і Дубровицького відділень поліції. З другої – головного управління Нацполіції в Рівненській області та управління патрульної поліції. У півфіналі млинівчани з рахунком 3:2 здолали суперників із головного управління Нацполіції в Рівненській області: хек-трик на будь-які футбольні смаки на рахунку Олега Покотила.

У другому півфіналі дубровичани в серії міні-футбольних пенальті вибороли право на участь у головному фіналі в команди Управління патрульної поліції.

null
Грамоту і кубок млинівчанину Петро Базарін одержав із рук начальника ГУНП в Рівненській області Валерія Самчука

У матчі за третє місце спортсмени Управління патрульної служби з рахунком 3:1 взяли гору над колегами з управління Нацполіції. Фінальний поєдинок між господарями і дубровичанами завершився нульовою нічиєю. Доля головного призу визначалася в серії пенальті. Із рахунком 4:3 її виграли млинівчани і стали переможцями турніру. Вирішальний гол вивіреним ударом холоднокровно забив Іван Ботунов. Варто відзначити і блискучу реакцію воротаря Юрія Ляшука, який парирував три удари суперників із «точки»

Нагороди переможцям і призерам вручив начальник головного управління Нацполіції в Рівненській області Валерій Самчук.

Названі кращі гравці і виконавці турніру. Кращим голкіпером  визнали 62-річного млинівчанина Юрія Ляшука, кращим гравцем – Юрія Приварського з управління патрульної поліції, а кращим бомбардиром – Олега Покотила Млинова. Як бачимо, господарі не тільки виграли головний приз, а й левову частину інших нагород.

null
Ігровий епізод фінального поєдинку

До речі, під час гарячих баталій на футбольному полі травмувався полковник поліції Сергій Волков.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews