На Рівненщині пройдуть масштабні протирадіаційні тренування

25.09.2018 20:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Завтра, 26 вересня, на Рівненщині відбудуться масштабні тренування щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на Хмельницькій АЕС. Жителів Рівненщини просять зберігати спокій, інформує прес-служба ОДА.

До навчань будуть залучені органи управління та сили цивільного захисту Рівненської області та її підрозділи у Гощанському, Здолбунівському, Острозькому, Дубенському, Млинівському, Рівненському районах, а також містах Острог та Дубно.

У підсумку навчань буде оцінена готовність сил і засобів до проведення евакуаційних, рятувальних та інших невідкладних робіт.

До тренувань залучатимуть місцеве населення.

Під час практичної фази навчань, зокрема, відпрацьовуватимуть заходи з оповіщення та проведення евакуації. На практиці також перевірятимуть систему оповіщення, порядок укриття населення, контролюватимуть хід розгортання пунктів евакуації та постів регулювання руху.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews