Як артилеристи на Рівненщині дітям допомогли

Військовослужбовці ЗС України ініціювали та передали школі-інтернату методичну літературу, ігри та інші засоби розвитку моторики рук

25.09.2018 23:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Військовослужбовці Центральної артилерійської бази озброєння Збройних Сил України, що дислокується на Рівненщині, відвідали Комунальний заклад «Чудельську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат № 1 І-ІІ ступенів», де навчаються 120 дітей чотирьох північних районів краю з вадами мови.

null
Фото прес-служба ЗСУ


null

Цього разу військовослужбовці доставили вихованцям закладу творчі набори, методичну й пізнавальну літературу від видавничої групи «Основа» та видавництва «Ранок» на загальну суму близько п’яти тисяч гривень.
null
Фото прес-служба ЗСУ

Як зазначила директор навчального закладу Надія Мельник, перебуваючи тривалий час на сході України один із військовослужбовців артилерійської бази безпосередньо працював з благодійними фондами та міжнародними організаціями в місцевих школах і ліцеях, тож повернувшись нещодавно на свою малу Батьківщину офіцер не зміг стояти осторонь проблемних питань підшефних, якими їх військовий колектив опікується з 2010 року.

null
Фото прес-служба ЗСУ

Педагогічний колектив щиро дякує видавництву «Основа» та благодійному фонду видавництва «Ранок» за допомогу й підтримку дітей. Окремої уваги заслуговують військовослужбовці Збройних Сил України, які достеменно знаючи потреби дітей, проявили таку ініціативу та реалізували цей проект завітавши до нас.

null
Фото прес-служба ЗСУ

– Саме молитва та віра у світле майбутнє принесла діткам навчальні підручники за новими програмами, прописи, індивідуальні набори, розмальовки, зошити з математики, української мови, мистецтвознавства, природознавства, тощо. Все це саме те, чого так не вистачає хлопцям й дівчаткам для розвикту дрібної моторики рук, мовної проблематики.

У свою чергу старший групи – заступник командира з морально-психологічного забезпечення військової частини підполковник Віктор Слободзян зауважив, що військово-патріотичне виховання молоді, здоров’я майбутніх поколінь та перспектив для одужання дітей є одним із пріоритетів захисників Вітчизни, тож вони зроблять все необхідне для досягнення спільної мети. Старший офіцер виявив сподівання, що це тільки початок й надалі підтримка цих дітей буде ще масовішою.

 Матеріал надано прес-офіцером Міністерства оборони України в Рівненській області підполковником Віктором Шубцем

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews