Рівненські спортсменки СК «Золота осінь» до нового сезону готові (Фото)

26.09.2018 17:13   Джерело: sportvse.rv.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

Чимало розмов навколо СК «Золота осінь» із художньої гімнастики. Нині познайомимо вас зі старшим тренером Юлією Рудою. Ми розпитали про майбутній змагальний сезон. Тож, що чекає нас в найближчі місяці?

Стартував новий сезон, активні літні збори. Наскільки в бойовій готовності зараз клуб і спортсменки СК «Золота осінь»?

Збори в нас пройшли дуже успішно. Діти до нового сезону готові. Ми зараз поставили для спортсменок багато нових програм, нові вправи.  І ми їх почнем активно показувати на турнірах, чемпіонатах.

Які перші старти заплановані найближчим часом?

Перші змагання в нас це вже найближчими вихідними у Києві – «Чарівна стрічка». Змагання дуже серйозні. Інших у нас просто не буває. Плануємо далі у Вінницю, Кропивницький. Також ще має бути Чемпіонат України та у Рівному вже 11 турнір «Золота осінь». Також ще в нас відбудуться Чемпіонат міста та області. І цей змагальний графік у нас до листопада. Є ще думки на рахунок виїздів закордон до кінця календарного року. Це можливо буде Польща, Австрія, Румунія.

null
 

Якщо говорити про закордонні турніри. Українки їдуть завжди туди в якості фавориток?

Рівень художньої гімнастики в Європі зараз дуже виріс. Турніри всі Міжнародні і рівень учасників досить високий. Тож, легко не буде. Ми вимушені серйозно ставитися і готуватися до всіх змагань без виключення. В нас навіть на Чемпіонатах Рівненщини йде серйозна конкуренція за можливість представляти область на Чемпіонаті України. Особливо серед КМС.

На початку вересня відсвяткували 5 років клубу СК «Золота осінь». Як це було?

Для нас це було дуже велике свято. Ми зібрали максимально увесь колектив який працював і працює зараз в клубі. Зустрілися також із дружніми командами, які традиційно відвідують наші турніри. Зустрілися і з випускниками. Був у нас і великий концерт у міському будинку культури. Розігрували ми і багато призів і подарунків для дітей. Свято вийшло дуже яскравим.

Святкування десятирічного ювілею СК «Золота осінь» буде таким самим?

Думаю, що це буде ще святковіше, щиріше, веселіше. Підсумуємо і досягнення. Думаю, їх буде чимало. Вже за нашу п’ятирічну історію маємо чимало здобутків, медалей, виступів. І нашого керівника Марину Болбу неодноразово відзначали за організаторські здібності. У 2018 році ми вперше прийняли в Рівному Кубок України. Восени 2017 в нас був вже 10 ювілейний турнір «Золота осінь», який дуже тепло зустріли відгуками всі гості та учасники. Сподіваюсь, що з кожним роком ми будемо далі розвивати наш успіх.

В минулому сезоні відкрилися нові відділення клубу. Які їхні успіхи?

Нині на змагання потроху починають виїжджати дівчатка із Острога і Костополя. Це перший крок. Далі з підвищенням рівня майстерності, не тільки виїздів, а і досягнень у спортсменок буде більше.

Який натрій тренерського штабу перед стартом сезону 2018/19 року?

Настрій дуже азартний і робочий. Дійсно, літо в нас було насичене, але ми відпочиваємо під час роботи із дітьми. Хочеться, щоб вони виступали та показували свою майстерність. Діти повинні не боятися. Я їм завжди кажу, що не потрібно боятися перед виходом на килим. І навіть роблячи помилки, потрібно впевнено виступати далі і до кінця. От з таким настроєм, впевнено і до кінця, ми знову йдемо в сезон.

Автор: Віктор Самчук

За матеріалами http://sportvse.rv.ua 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: sportvse.rv.ua