До Рівного повернеться професійний чоловічий волейбол

27.09.2018 10:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Визначився календар змагань в першій лізі чемпіонату України, де візьме учать рівненський «Патріот». Про це повідомляє Інформаційна служба РОФВ.

За регламентом змагань всі команди першої ліги розділені на дві підгрупи. «Патріот» попав в групу Б де його суперниками стали СК «Прибилів»(Прибилів), ВК «Данківці»(Хотин), «ЮАТРАНС»(Дрогобич), «Біоресурс»(Житомир), «Володар»(Галич), ВК «Добротвір» (Львівська область), «НУФВСУ»(Київ), «Інваспорт-Метеор»(Київ).

Стартують рівненські волейболісти в Хотині де в період з 18-го по 21-е жовтня відбудуться матчі першого туру. В Хотині суперниками «Патріоту» стануть київські НУФВСУ та «Інваспорт-Метеор», а також житомирський «Біоресурс».

А поспостерігати за грою та підтримати «Патріот» рівненські вболівальники зможуть наприкінці листопада, коли в матчах другого туру рівненські волейболісти прийматимуть на власному майданчику волейбольні клуби «Данківці» та «Добротвір».

Тож до історичного повернення професійного чоловічого волейболу в Рівне залишилося чекати не довго.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews