У рівненських студентів-науковців є шанс виграти 27 тисяч гривень

27.09.2018 19:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Студентам всіх ВНЗ України будь-якого напрямку професійної підготовки надається можливість взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт 2018.

Для участі потрібно написати змістовну статтю у науковому стилі на тему: «Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій».

Призовий фонд складає 27 000 грн. Його розподілять між трьома переможцями. Науковий керівник не обов'язковий, проте у випадку перемоги статті керівник також отримає нагороду. Приємний бонус отримає і Вищий навчальний заклад, в якому навчається студент-переможець. Стаття-наукове дослідження може охоплювати економічну, управлінську та інші перспективні сфери, що відіграють важливу роль у розвитку країни і буде перевірена передовими спеціалістами та фахівцями в цих областях.

Головною метою конкурсу є пошук та грошова відзнака талановитої української молоді. Кампанія з прийому робіт триватиме до 10 грудня включно. Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на офіційній сторінці конкурсу за адресою https://hyperhost.ua/grant.

Організовує подію український хостинг-провайдер HyperHost.UA.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews