Військовослужбовець з Рівненщини зберігав у власній домівці бойові припаси

28.09.2018 09:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

За процесуального керівництва органів прокуратури Рівненської області 26.09.2018 повідомлено про підозру двом жителям с. Городок Рівненського району, один із яких – військовослужбовець, у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

У результаті вжитих прокуратурою спільно з управлінням карного розшуку Головного управління Національної поліції в Рівненській області заходів 25.09.2018 виявлено та вилучено на території домогосподарств 23-річного та 32-річного чоловіків арсенал зброї та боєприпасів, а саме – електродетонатор, запальну трубку, тротилову шашку, два мінних підривачі, дев’ять підривачів до уніфікованого запалу ручної гранати, дев’ять корпусів гранати РГД-5, 50 патронів різного калібру, а також ящик із патронами калібру 7,62 мм у кількості 681 шт.

У рамках досудового розслідування вказані особи затримані. Продовжуються слідчі дії.

На даний час Рівненським районним судом вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Прес-служба прокуратури Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews