Рівненські дорожники готуються до зими

28.09.2018 17:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному дорожники зі всієї України обговорили стан підготовки до зими і підсумували весняно-літній сезон.

«Завдяки плідній та ефективній співпраці з органами місцевої влади Рівненський облавтодор має нормальні економічні показники і ситуація в області з утриманням доріг і їх ремонтами на фоні всієї держави виглядає досить непогано», - так очільник ДАК «Автомобільні Дороги України» Роман Косинський прокоментував обрання Рівного для проведення галузевої виробничої наради.

У непростий для галузі час саме рівненські дорожники показують нормальні економічні показники, наголосив Роман Косинський. Облавтодор ефективно працює як з бюджетними так і з сторонніми замовниками, і, навіть, виконує роботи на дорогах загального користування в інших областях.

Перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір відзначив:

«Цього року ми маємо унікальну і парадоксальну ситуацію: обсяги виділених на місцеві дороги кошти в рази перевищує фінансування державних доріг. Тобто дороги, які не обслуговувались, або обслуговувались за залишковим принципом останні 27 років сьогодні ремонтуються і це є показником. Ми раді, що частину з тендерів виграв облавтодор, адже це єдина організація, яка має розгалужену мережу філій, людей і техніки по всій області. Облавтодор на ділі показав, що може справитись ефективно з поставленими задачами, відтак ми маємо намір продовжити цю співпрацю і в подальшому її розширювати».

Голова облради Олександр Данильчук також додав: 

«На цей ми отримали заявок на фінансування ремонтів доріг на понад 2 мільярди гривень. Зрозуміло, що ця сума для обласного бюджету наразі є непідйомною. Але, водночас, облавтодор показує надзвичайно ефективну роботу у виконанні поставлених завдань, навіть за умов мізерного фінансування».

За матеріалами РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews