На Радивилівщині за найкраще «велоселфі» отримували призи

29.09.2018 21:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У рамках Європейського тижня мобільності, який тривав у Радивилівській об’єднаній територіальній громаді, починаючи з п’ятниці, 21 вересня, серед користувачів соцмереж було оголошено цікавий конкурс: шукали найкреативніше фото з велосипедом, інформує сайт Радивилівської ОТГ.

Усі – від великих й до малих – впродовж тижня активно публікували свої найвдаліші кадри з велосипедом, подбавши, звичайно ж, і про широку підтримку друзів. Увесь цей час тривало активне голосування, а вже 27 вересня, як і було анонсовано, настав час підбивати підсумки акції. З цієї нагоди у залі засідань міської ради організували «круглий стіл», де й відбулося урочисте нагородження переможців фотоконкурсу у соцмережах на тему «Я підтримую велорух у своєму місті». За кількістю вподобань,  авторками найпопулярніших селфі стали місцеві учениці: перше місце посіла Софія Жолондієвська, яка зібрала аж 297 «лайків», а  друге Віталіна Горопаха (170 вподобань). «Бронзу» фотоконкурсу користувачі мереж віддали вчительці Радивилівського НВК «школа№2-ліцей» ім.П.Г.Стрижака С. Дубчак. Міський голова М.А.Карапетян особисто привітав переможниць, вручивши усім трьом новенькі велосипедні насоси. На завершальному етапі євровелотижня було названо також імена активістів, які впродовж усього проекту активно долучались до участі у різноманітних акціях та заходах.  Під оплески присутніх необхідні сучасному велосипедисту товари та комплектуючі отримали І. Левчук, В. Дідук, Л. Головашкіна, А. Вознюк, Д. Дмитрук, М.Грановський, С. Атаденко, К. Наконечна, О. Кощук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews