У Корці відбувся туристичний зліт

29.09.2018 21:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Із нагоди Всесвітнього дня туризму на території  Корецького замку з відбувся VI міський туристичний зліт, який традиційно збирає ентузіастів спортивного туризму, інформує сайт Корецкої міської ради.

Взяти участь у змаганнях зголосилося 5 учнівських (Корецький НВК «Школа-Ліцей», ЗШ № 1, ЗШ № 3, Новокорецька ЗШ, команда Рівненської обласної станції юних туристів, яка працює на базі Корецького НВК «Школа-Ліцей»)  і 5 учительських команд (ЗШ № 1, ЗШ № 3, Новокорецька ЗШ, ДЮСШ Корецький НВК «Школа-Ліцей»)  навчальних закладів міста та району. Учасники змагалися на «Смузі перешкод» до якої входили наступні етапи: «Рух по жердинах», «Спуск по схилу», «Підйом по схилу»,  «Траверс схилу», «Навісна переправа через яр із самонаведенням перил», «Переправа по мотузці з паралельними перилами», «Спуск по вертикальним перилам». Для команди вчителів ще додатково відбулись змагання із «В’язання вузлів» та «Велосипедного туризму». Приємно, що міський туристичний зліт розширює свої кордони –  цьогоріч на змагання прибули 4 команди (2 учнівські, 1 – учительська та 1 – учительська «ветеранів») із Бугринської ОТГ сусіднього Гощанського району.

Учасники отримали масу задоволення від змагань, можливості познайомитись і отримати нових друзів, у яких спільне коло інтересів – любов до туризму


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews